Ochrana osobných údajov

I.

Základné ustanovenia

1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je  LIRIO, s. r. o. IČO: 47769076 so sídlom Dedina 51,029 52 HUŠTÍN (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

adresa: Dedina 51, 029 52 HRUŠTÍN

prevádzka: sklad mliečnych výrobkov Necpaly 226

adresa prevádzky: Necpaly 226, 038 12 NECPALY

email: dzurman@lirio.sk

telefón: 0911 906 927

3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

4. Prevádzkovateľ nevymenoval / vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú:

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,

2. Účelom spracovania osobných údajov je vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom. Pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, email, telefónne číslo), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť.

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov po dobu 10 rokov.

2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

1. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje Tretím stranám ani iným Sprostredkovateľom a s osobnými údajmi nakladá ako s obchodným tajomstvom.

VI.

Vaše práva

1. Za podmienok stanovených v Zákone, máte právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona, právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona, právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona, právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona, právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. I týchto podmienok.

2. Ďalej máte právo podať sťažnosť Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä ich archiváciou v uzamknutej miestnosti bez možnosti prístupu iných osôb, ako zamestnancov Prevádkovateľa.

3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII.

Záverečné ustanovenia

1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 1.5.2020

 

Ako určím miesto doručenia?

V menu "KAM DORUČUJEME?" na hlavnej stránke si prezriete mestá a obce kam vieme doručiť tovar. DO POZNÁMKY pred odoslaním objednávky je nutné napísať DEŇ a ČÍSLO, aké je pri meste alebo obci kam chcete doručiť tovar. Bez takto určeného miesta odberu bude Vaša objednávka stornovaná.

Možnosti doručenia:

  • Mliečnym Expresom - osobný odber na predajnom mieste - červeným pismom uvedené obce a mestá ) nieje nutné zadávať aj dodaciu adresu, kedže si prídete osobne vyzdvihnúť tovar na predajné miesto Mliečneho Expresu.

 

TIP: na rýchlejšie vyhľadanie miest a obcí kam doručujeme, možete použiť vyhľadávač na vrchu webu umiestnený hneď vedľa nákupneho košíka :)

PRÍKLAD: Hľadáte Obec Mojš... Prezriete zoznam obcí kam doručujeme, alebo vyhľadáte vašu obec a nájdete ju v STREDU na pozícii 1. Do poznámky pred odoslaním objednávky napíšete "Streda 1".

 

Ako objednávať nekalibrované výrobky?

Výrobky s premenlivou váhou spoznáte, že v názve výrobku je "cca 800g". "Cca" znamená približná váha výrobku a cena v e-shope je uvedená za presných 800g. Nákup bude vyzerať nasledovne: Eidam neúdený cca 800g s cenou 5,48€/1ks si vložíte do košíka (samozrejme možete aj viac kusov nekalibrovaného výrobku). Pri nachystaní tovaru bude zistená váha 850g a na faktúre vám bude účtovaná cena za 850g --> 5.82€.

 

Kedy Vám doručíme tovar?

Objednávky zaslané do 12:00 sme schopný expedovať na druhý deň za predpokladu, že miesto doručenia je na trase Mliečneho expresu. O expedovaní tovaru budete informovaný e-mailom a náš vodič Vám bude volať 45minut pred príchodom na predajné miesto. 

Pri spôsobe doručenia "Mliečnym Expresom - osobný odber na predajnom mieste"  nájdete v menu "KAM DORUČUJEME?" uvedené orientačné časy predaja v danej obci, alebo meste.

 

Moja obec/mesto nieje v zozname "KAM DORUČUJEME?" ?

V prípade, že nenájdete svoju obec alebo mesto v zozname kam doručujeme, tak nás neváhajte kontaktovať cez kontaktný formulár, kde uvediete adresu odkiaľ ste a my Vám skúsime nájsť najbližšiu predajňu potravín, ktorej dodávame naše výrobky a určite Vás budeme kontaktovať.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.

Prihlásenie